Konferencijske sale

Konferencijske sale

New City Hotel ima odlične uslove za održavanje uspešnih konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, radionica i svih vrsta korporativnih skupova i proslava. Hotel poseduje tri multifunkcionalne konferencijske sale, kapaciteta od 25 do 300 mesta, pa je u hotelu moguće održavati više skupova i sastanaka u isto vreme. Naš sektor prodaje će se maksimalno potruditi da udovolji vašim zahtevima sa ciljem da vaš skup bude organizovan i održan na najuspešniji mogući način. Oprema, koja vam stoji na raspolaganju obuhvata: LCD monitore, projektore, platna, DVD uređaj, lap top, wi-fi internet, oprema za simultano prevođenje (uz posebnu rezervaciju)

CENOVNIK KONFERENCIJSKIH SALA

banquet-sala-new-city-hotel-2

Grand sala

Grand sala je najveća konferencijska i banquet sala, smeštena je u prizemlju hotela. Dobro je povezana sa recepcijom i A la carte restoranom. Ukupne površine 398 m². Veliki portali i mnogo prirodnog svetla, kao i dobra rasveta i dekorativno svetlo daju klijentima široku lepezu mogućnosti za organizovanje različitih događaja, sa ukupnim kapacitetom do 300 mesta.

Metropolitan sala

Metropolitan sala je konferencijska sala sa maksimalnim kapacitetom do 120 mesta, sa funkcionalnom “gluvom sobom” za simultano prevođenje i mogućnostima različitih postavki za seminare, edukacije, prezentacije i sastanke. Ukupne je površine 163 m², nalazi se na prvom spratu, dobro je povezana sa recepcijom, a la cart restoranom i lobijem sa jedne strane i smeštajnim delom, sa druge strane. Veliki portali i prirodno osvetljenje omogućavaju nesmetan celodnevni rad.

new-city-hotel-boardroom-03

Boardroom sala         

Nalazi se na prvom spratu hotela, ukupne površine 27 m², idealna za male poslovne sastanke. Zbog svoje lokacije, izolovana od ostatka hotela, odličan je izbor za organizaciju video konferencija ili borda kompanije na visokom nivou, kao i prezentacija za mali broj gostiju.

Plan sala

sale-new-city-hotel-1

 

sale-new-city-hotel-2