8 феб

Teniseri Srbije i Amerike izabrali New City hotel! Troicki uplašio Amerikance!

Proteklog vikenda je održan Davis kup meč u Nišu između selekcija Srbije i SAD-a. Naše je veliko zadovoljstvo što smo obe reprezentacije izabrale upravo naš hotel!

Naši teniseri su, vođeni prošlogodišnjim pozitivnim iskustvom boravka u New City hotelu, i ove godine želeli da budu smešteni na istom mestu.

Da se glas o dobroj usluzi daleko čuje potvrđuje i želja američke delegacije da im se smeštaj obezbedi takođe u našem hotelu.

Tako je New City Hotel  & Restaurant krajem januara ugostio obe teniske reprezentacije. Teniseri obeju reprezentacija imali su sve neophodne uslove za pripremu pred mečeve i relaksaciju nakon njih.

Iako su reprezentacije boravile na posebnim spratovima i obedovale u zasebnim prostorijama, bilo je dosta tu dosta interesantnih trenutaka. Možemo izdvojiti jednu anegdotu:

Pred subotnji meč u dublu u hotel se pojavio i Viktor Troicki, koji je, iako ne igra ovog puta, došao do Niša da poseti svoje drugove iz reprezentacije i pruži im podršku. Viktor je otišao da se pozdravi i sa Amerikancima koji se u prvim sekundama nisu ni malo obradovali ovom susretu misleći da će Viktor zaigrati u dublu. Džon Izner je bio naročito zatečen. Ipak, ubrzo su usledili osmesi i srdačni pozdravi kada im je Viktor objasnio da je došao samo da navija.

Nažalost naša selekcija je ove godine poražena u Nišu, ali smo mi ponosni na njih jer su se u veoma oslabljenom sastavu dostojno suprotstavili prvoj postavi Amerikanaca.

Teniseri najveći deo godine provode na putovanjima i u hotelima i definitivno znaju šta je dobra usluga u hotelu. Činjenica da su obe selekcije želele da budu smeštene u našem hotelu za nas predstavlja potvrdu kvaliteta ali i obavezu da zadržimo visok nivo usluge.