O nama

U strogom centru grada Niša, na glavnoj saobraćajnoj arteriji grada, nekadašnjem rimskom vojnom drumu, Via Militaris, na pola minuta hoda od pešačke zone grada i dva minuta od najveće istorijske i kulturne atrakcije grada – niške tvrđave, svoje mesto je pronašao New City Hotel.

Poštujući arhitektonski koncept centralne gradske zone, pokazujući svoju autentičnost i prepoznatljivost na osnovama nekadašnjeg hotela Niš, New City hotel pruža svojim gostima pun komfor hotela sa četiri zvezdice, u „smart building“ sistemu, sa centralno klimatizovanim prostorom i brzim besplatnim internetom.

Kapaciteti hotela trenutno broje 76 soba i apartmana u nekoliko kategorija smeštaja. Moderan hotelski „A la carte“ restoran nudi jela domaće i internacionalne kuhinje, kao i poslastice za sve sladokusce. Tri moderno opremljene, multifunkcionalne konferencijske sale su na raspolaganju gostima iz zemlje i inostranstva, za organizaciju sastanaka, konferencija, seminara, prezentacija, intervjua.

Velika, Banquet sala „Grand“, u prizemlju hotela je idealno mesto za organizaciju raznih svečanosti: svadbi, veselja, rođendana, proslava i godišnjica.

Sadržaji hotela:

  • 76 soba u kategorijama: standard, superior, de luxe, superior luxe, premium i apartman
  • „A la carte“ restoran sa ponudom jela nacionalne i internacionalne kuhinje
  • Moderan lobby bar sa recepcijom
  • Tri multifunkcionalne konferecijske sale
  • Parking