8 феб

2. regionalni sajam venčanja u Nišu – subota, 10. februar od 10h do 19h

Ove subote, 10. Februara  očekuje vas Glamour’s Wedding Day, jedinstveni sajam venčanja u Nišu, na kome ćete imati prilike da uživo pogledate sve te haljine o kojima već dugo maštate, da dodirnete materijale, razgovarate sa kreatorima i zakažete svoju probu. I pritom uštedite, budući da vas očekuju specijalni sajamski popusti.

Butik Glamour, koji drugu godinu zaredom organizuje ovu jedinstvenu manifestaciju, na sajmu će se predstaviti novim modelima venčanica španskih brendova Rosa ClaraSt. Patrick i White One.

Na sajmu vas očekuju JLU Design (ručno izrađeni aksesoari za kosu), Zlatara Mitić NišEla, Stylistico i La Principesa (dekoracija venčanja), Bedž Studio – Bedževi (moderne kitke za goste), Cake Shop i Beba Cupcakes (torte i poslastice), Medeja i Miracle kozmetički saloni, Cinemanis i Vesta produkcija (snimatelji i fotografi), Dizajn mog venčanja (kreativne pozivnice), Taj veseli dan (specijalizovana aplikacija za organizaciju venčanja),  La pettite amie (originalni poklončići za goste) i JP Chenet (francuska vina).

Posetioce sajma očekuje i jedno lepo muzičko iznenađenje.

Sajam se održava u New City Hotelu u Nišu, a ulaz je besplatanOčekujemo vas!