qatar-air-new-city-hotel
31 окт

Qatar Airways bira novo kabinsko osoblje u Nišu

U Nišu će se u subotu, 5. novembra održati tzv. Cabin Crew Recruitment Event na kojem će jedna od najboljih avio kompanija u svetu birati nove članove svog kabinskog osoblja.

Kako se navodi u zvaničnom pozivu na sajtu ove avio kompanije ovo je prilika za one koji ne žele standardan kancelarijski posao.

Večera u Parizu, ručak u Njujorku, doručak u Montrealu, rad na 40.000 stopa iznad zemlje u najmodernijim avionima na svetu definitivno nije uobičajen posao.

Qatar Airways je već nekoliko godina proglašavan za najbolju avio kompaniju svetu i stoga u ovoj kompaniji uvek teže da svojim putnicima pruže maksimalni kvalitet usluge, bilo na nebu ili zemlji. To znači da kompanija traži osoblje koje će moći putnicima da pruži uslugu od 5 zvezdica u svim okolnostima.

Da biste postali deo ove kompanije potrebno je da ispunite sledeće uslove:

– Imate više od 21 godine
– Raspon ruku veći od 212 cm
– Imate završenu najmanje srednju školu uz odlično poznavanje engleskog jezika (govor i pisanje)
– Potpuno ste zdravi i u dobroj fizičkoj kondiciji
– Voljni ste da se preselite u Dohu (glavni grad Katara)
– Posedujete dobre komunikacijske veštine, lako radite sa ljudima drugih nacionalnosti.

Ukoliko ispunjavate ove uslove i želite da osetite sav glamur rada u kabinskom osoblju vodeće avio kompanije u svetu, pripremite svoje odelo i dođite 5. novembra u Niš.

Cabin Crew Recruitment Event će se održati u New City hotelu sa početkom od 9:00 časova.

Svi zainteresovani kandidati sa sobom treba da ponesu CV, fotografiju formata za pasoš, fotografiju formata za pasoš na kojoj su odeveni po biznis dress code-u (bez naočara) i istu takvu fotografiju u većem formatu (bez naočara) i fotokopiju diplome najvišeg nivoa obrazovanja koji je kandidat završio.