teniseri-new-city-hotel
5 феб

Srpski teniseri u New City Hotelu

Od 30. januara pa sve do 5. februara New City Hotel & Restaurant bio je domaćin domaćoj Davis Cup reprezentaciji.

Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Dušan Lajović i ostali momci iz reprezentacije kao i celokupno prateće osoblje bili su smešteni u našem hotelu, što je za naš novi hotel bila velika čast, ali i izazov.

Mnogo je ljudi u prethodnoj nedelji dolazilo u hotel, sa željom da se na neki način susretnu sa našim najboljim teniserima, ostave im poklon i naprave fotografiju sa njima. Nažalost, iz opravdanih tehničko-bezbednosnih razloga nismo bili u mogućnosti da takve zahteve ispunimo.

Priprema i organizacija boravka naše teniske delegacije počela je mnogo pre nego što su sportisti došli u hotel. Poseban režim ishrane i namirnica, način posluživanja obroka, organizacija keteringa u hali Čair, organizacija zajedničke svečane večere za srpsku i rusku reprezentaciju, bezbednosna pitanja i celokupna logistika boravka tenisera bili su svojevstan izazov, ali je New City Hotel bez ikakvih problema obezbedio sve potrebne uslove.

teniseri-new-city-hotel

Teniseri su se brzo privikli na naš hotel, a od prvih dana su nam usmeno prenosili pozitivne impresije našom uslugom. Da im je boravak u hotelu prijao jasno pokazuje i rezultat koji je ostvaren – ubedljiva i maksimalna pobeda protiv Rusije.

Moramo pomenuti da, iako su u pitanju svetske zvezde „belog sporta“, teniseri nisu bili ni malo zahtevni i „komplikovani“ kao gosti. U pitanju su veoma kulturni momci koje je bilo zadovoljstvo ugostiti, ali i teško rastati se od njih.

Pružili smo teniserima toplinu južnjačkog gostoprimstva.

Posebno nam je drago što su se teniseri poslednjih dana u potpuno opustili i odomaćili u našem hotelu, što se može videti i na zajedničkoj fotografiji našeg osoblja sa celokupnom reprezentacijom. Nismo želeli da osete strogo profesionalnu, hladnu i uštogljenu atmosferu koju verovatno imaju svuda u svetu, već smo im pružili toplinu i opušteost niškog i južnjačkog gostoprimstva, uz maksimalnu profesionalnost i najviši nivo usluge.

osoblje-hotela-teniseri

Iako je priprema za njihov dolazak bila nešto drugačija, nivo naše usluge bio je standardno isti, kao i prema svim ostalim standardnim gostima, pa nas zato i raduje što je naša usluga, takva kakva zaista i jeste, u potpunosti zadovoljila kriterijume Novaka, Viktora, Nenada, Dušana i ostalih.

Pored toga što su nam usmeno u više navrata preneli svoje pozitivne impresije, teniseri su to zajednički i zapisali u knjizi utisaka pri odlasku.

utisci-teniseri

Nema na čemu momci, i hvala i vama, bila nam je čast, a obzirom da je Niš ovoga puta bio taličan, nadamo se da ćemo vas ponovo uskoro gledati na terenu i ugostiti u našem hotelu!

Za kraj, pogledajte i nekoliko fotografija sa mečeva iz hale Čair koje je zabeležila kamera Vanje Kesera: